Zet in 5 stappen deze heerlijke Tikka masala met kippendij en krieltjes op tafel.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Schil de winterpeen en snijd in halve plakjes.
Verhit in een wok of hapjespan 2 el olie. Bestrooi de kipdijfilet blokjes met peper en bak in 3 min. rondom goudgeel. Schep de kip uit de pan en zet apart.
Schenk de tikka masala-saus in de wok, vul dan de pot tot de helft met water en schenk dit erbij. Doe de peen, bloemkool en krieltjes in de pan. Breng aan de kook en kook zachtjes 10 min. in een gesloten pan. Voeg wat water toe als de saus te dik wordt.
Voeg de kip bij de saus en verwarm nog 5 min. Verwarm intussen de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven.
Serveer de tikka masala met het naanbrood. Lekker met wat mango chutney en verse korianderblaadjes.